Сан новогодишње ноћи, концерт Дечиjе филхармониjе у МТС Дворани

Традиционални новогодишњи гала концерт чланова Дечиjе филхармониjе на програму jе 31. децембра од 17 часова

 

Снови о будућности почињу 31. децембра 2022. у 17.00 на новогодишњем гала концерту Дечиjе филхармониjе “Сан новогодишње ноћи” у београдскоj МТС Дворани. Оваj изузетни концерт jе већ традиционално права прилика за све генерациjе да се заокружи стара година и на наjбољи начин прослави долазак Нове године.

 Decija filharmonija 31.12.2022__1280x720px.jpg

Фото: Далибор Даниловић

Публика ће имати прилику да ужива у чувеним делима класичне музике у извођењу талентованих, младих солиста уз пратњу оркестра и под диригентском палицом професора Љубише Jовановића, а на репертоару ће бити и популарни савремени хитови.

Концерт организуjу Центар београдских фестивала – ЦЕБЕФ под покровитељством града Београда и фондациjа "Деца деци". Улазнице се могу набавити онлаjн, на саjту ticekts.rs, као и на благаjни МТС Дворане и свим Тицкет Висион продаjним местима.

Гости овогодишњег концерта биће чланови Хора Дечиjег културног центра. Химну Дечjе филхармониjе “Ово jе песма за нас” заjедно са свим учесницима извешће и специjална гошћа, наша прослављена глумица Ана Софреновић коjа ће уjедно и водити програм.

Decija filharmonija, foto Dalibor Danilovic (3).jpgФото: Далибор Даниловић

Чланови Дечиjе филхармониjе су талентовани ученици нижих и средњих музичких школа из Београда, добитници награда на престижним домаћим и међународним такмичењима. Међу њима jе и Теодор Вуjанић (7) коjи jе прве музичке кораке направио са само пет година на виолини, а касниjе се одлучио за клавир и у првоj години наступа освоjио чак шест првих награда.

Неки од чланова Дечjе филхармониjе су дугогодишњи корисници инструмената фондациjе “Деца деци”, коjа тако помаже њихово школовање и професионално напредовање. Такође, у циљу стварања шире платформе за културну размену и повезивање наjмлађих, фондациjа “Деца деци” jе од 2015. године проширила активности и оформљен jе Регионални дечjи оркестар коjи чине деца из 5 градова: Београда, Загреба, Љубљане, Сараjева и Скопља.

За више информациjа посетите:

https://sr-rs.facebook.com/DecjaFilharmonija/

https://www.facebook.com/cebef011

https://www.instagram.com/decja_filharmonija/

https://www.instagram.com/cebef011/

https://www.cebef.rs/

http://decadeci.com/sr/naslovna/

 

Tagovi

Komentari (0)