Шампиони Европе поделили новогодишње поклоне наjмлађим пациjентима у Тиршовоj

ОСС – СЕНИОРИ

 

 TIRSOVA 9-min.jpg

 

Репрезентативци Србиjе, актуелни прваци Европе, предвођени капитеном Немањом Петрићем, посетили су данас Универзитетску дечjу клинику у Тиршовоj у Београду и наjмлађим паицjентима на оделењу дечjе трамуатологиjе и ортопедиjе поделили новогодишње поклоне.

 TIRSOVA 3-min.jpg

Зорана Гаjића, председника ОСС, Ивана Кнежевића, генералног секретара ОСС и одбоjкаше Немању Петрића, Марка Подрашчанина, Марка Ивовића, Николу Jововића, Срећка Лисинца, Петра Крсмановића, Невена Маjсторовића, Дражена Лубурића и Николу Пековића, дочекали су др Зоран Радоjичић, градоначелник Београда и дугогодишњи директор Дечjе клинике у Тиршовоj, доц. др Синиша Дучић, директор Клинике, проф. др Воjислав Парезановић, помоћник директора за педиjатриjу, Милица Павићевић, главна сестра Клинике, Софиjа Куртовић, главна сестра одсека за едукациjу, Славица Буљандрић, главна сестра за хирургиjу, и Jована Ухрин, сарадник за односе са jавношћу.

 TIRSOVA 11-min.jpg

Репрезентативци су деци пожелели брз опоравак и много здравља у Новоj години, а поред поклона делили су аутограме и сликали се са децом.

 

 

    Новица Сарић

 

Tagovi

Komentari (0)