„РЖД Интернешнaл“ позива на велико путовање

Руска компанија „РЖД Интернешнл“ отвара уметнички конкурс „Моје велико путовање. Од Србије до Русије“, у којем могу да учествују сви ученици у Србији узраста од 8 до 19 година.

Учесници су позвани да испричају о тренуцима путовања по Србији или Русији који су им остали у сећању, укључујући путовања железницом, или да саставе свој идеални план путовања, које би хтели да остваре у будућности.

 Zeleznice.jpg

Аутори могу пусте машти на вољу и да покажу креативност, представивши жирију своје фотографије, цртеже, приче, водиче, колаже, видео-клипове, књиге, као и радове у другим форматима. Детаљне услове конкурса можете прочитати на сајту часописа „Светосавско звонце“ звонце.спц.рс.

Од 2014. године, већ шести пут, „РЖД Интернешнл“ организује за ученике Србије уметничка такмичења у оквиру хуманитарног програма, који компанија реализује. Претходних година одржани су конкурси литерарних радова, цртежа, фотографија, укрштених речи, амблема и слогана.

Победници ће традиционално бити објављени у децембру. Тада ће у Београду бити одржана церемонија додела награда. Најбољи радови ће бити награђени вредним и корисним поклонима, који ће добро доћи у даљем образовању и стваралаштву.

„РЖД Интернешнл“ д.о.о. реализује велики хуманитарни програм у оквиру пројекта изградње и модернизације железничке инфраструктуре Србије. Компанија је од 2014. године извела радове на реновирању школа у Панчеву, Голубинцима, Врању и Сремским Карловцима. Такође, сваке године у оквиру пројекта „Воз жеља“ организује се уметнички конкурс, у којем могу да учествују сви ученици Србије узраста од 8 до 19 година.

Tagovi

Komentari (0)