РУМА:Урађен пројекат за реконструкцију улица 15. мај и 15. август

Пројекат за комплетну реконструкцију, две веома важне улице, чију су ревитализацију иницирали грађани Руме, је завршен, саопштио је данас председник Општине Рума Слађан Манчић.

 sladjanmancicruma2019okt.jpg

Пројекат реконструкције улица 15. мај и 15. август, које се настављају једна на другу, вредан је око 245 милиона динара без ПДВ-а и са њим ће Општина Рума конкурисати код Управе за капитална улагања АП Војводине, изјавио је председник Манчић.

"После завршетка Сремске улице, грађани улице 15. мај упутили су захтеве за реконструкцију њихове улице. Пројекат је завршен и са њим идемо пред Управу за капитална улагања АП Војводине. Очекујемо подршку, иако је пројекат вредан преко 2 милиона евра. Улице су више него значајне за наш град, предочићемо то и Управи и ја очекујем да ћемо почетком наредне године кренути са ревитализацијом те улице", поручио је Манчић и замолио грађана за стрпљење.

"Урадићемо те две улице и зато бих замолио грађане за још мало стрпљења. Пројектна процедура је нешто дуже трајала и то је главни разлог зашто раније нисмо изашли са конкретним подацима. Сада имамо јасну ситуацију и спремни смо за конкурс Управе за капитална улагања", рекао је Манчић.

Tagovi

Komentari (0)