Рума: Новогодишњи коктел

Бесплатни уџбеници за све основце, комплетна реконструкција улица 15. мај и 15. август, изградња нове котларнице у насељу "Солидарност", рестаурација Дома војске, само су неки од пројеката који ће се реализовати у наредној, 2020-ој години, казао је Слађан Манчић, председник Општине Рума на новогодишњем коктелу који је данас одржан у Градској кући у Руми.

 koktel19gkdec27ggg_590_393_100.jpg

Традиционалном окупљању у смирај године присуствовалу су представници локалне самоуправе, привредници, челни људи јавних предузећа и установа, представници медијских кућа, те чланови Већа, одборници локалног парламента и пријатељи Општине Рума.

"Нисмо хтели ове године да позивамо никог са стране, осим пуковника Шљиванчанина кога сматрамо за нашег суграђанина, јер смо хтели да овај коктел обележимо у кругу породице. Сви ви који сте данас овде на неки начин допринели сте свему овоме позитивном што се у последњих неколико година дешава у нашем граду. Радили смо на томе да Руму избацимо на врх пирамиде зване Србија. Данас све чешће нашу општину узимају као позитиван пример за многе сфере развоја. Многи од вас могу боље, али када се саберемо као целина доста добро радимо. Постоје људи који другачије мисле, али и то је поштено и нормално", рекао је председник Манчић посебно се захваливши румским привредницима.

"Ви сте ти који вучете ову општину унапред. Ми смо сервис који треба да помогне и погура и мислим да смо у великој мери то и урадили. Отворили смо врата наше општине, нашег града, мислим да посла има за све. Од вас зависи како ћете да развијате своје фирме, многи од вас то доста добро раде и хвала вам што улажете у ваш бизнис, али и у наш град. Када ви имате више новца онда и ми у буџету имамо више новца. Желим да тако наставите и у 2020. години и да то буде на још вишем нивоу", рекао је Манчић.

Tagovi

Komentari (0)