Рума: Асфалтирање улице Вељко Дугошевић

Данас је у Руми почело асфалтирање централног дела улице Вељко Дугошевић, од Орловићеве до Улице 27. октобар. Радовима је обухваћен део улице од око 300 метара, асфалтира се укупно 2.000 квадратних метара коловоза, у ширини од 6 и 8 метара.

 veljkod2019zz_590_393_100.jpg

Вредност радова је готово 3.700.000 динара, а у тај износ улази и ревитализација, односно поправка, паркинг простора испред Спортског центра "Рума" и Културног центра "Брана Црнчевић", изјавио је председник Општине Рума Слађан Манчић, приликом данашњег обиласка радова.

"Радује нас да нисмо много дана радовима ометали људе који живе у овој улици, који имају локале у овом делу улице Вељка Дугошевића. Настављамо са инфраструктурним опремањем нашег града, данас ће бити завршено асфалтирање, улица ће већ после 18 часова бити отворена за саобраћај. Учесници у саобраћају ће имати квалитетније услове, али и безбедније, јер нема ударних рупа. У етапамa завршавамо полако радове на свеобухватном уређењу централних градских улица", рекао је Манчић, поручивши да захваљујући повољним временским условима има простора за нове инфраструктурне радове.

"Следи уређење паркинга иза Робне куће, али ћемо врло брзо у Руми асфалтирати и једну малу улицу ка компанији Евротом, од неких 220-250 метара. То је улица на изласку из Руме према Краљевцима , са десне стране. Коловоз је у доста лошем стању, а неких 80 или 100 метара је без асфалта. После тога механизација иде у Никинце, Витојевце и остала села која су изашла са захтевима за реконструкцију појединих улица", казао је Манчић.

Председник Манчић је изјавио и да је завршен пројекат реконструкције улица 15. мај и 15. август, а о томе можете читати врло брзо у засебном тексту.

Tagovi

Komentari (0)