Реконструкцији надвожњака

У оквиру појачаног одржавања државног пута I Б реда број 21, почели су радови и на реконструкцији надвожњака, на обилазници око Руме, изнад железничке пруге Београд - Шабац.

Screen Shot 2019-07-16 at 3.53.23 PM.png

Из ЈП "Путеви Србије" поручују да ће радови трајати до 15. септембра, што значи да ће за саобраћај бити затворен део пута од скретања за Буђановце до места где Индустријска улица „излази“ на пут 21, па ће се возила кретати измењеном трасом кроз град.

-Када је у питању санација надвожњака изнад пруге Београд – Шид, усаглашавамо планиране активности и са ЈП "Железнице Србије“, зато што део радова захтева и повремену обуставу железничког саобраћаја, јер је због безбедности неопходно искључење контактне мреже електрифициране пруге. До 15.09.2019. године изводиће се радови на рушењу и изградњи насипа и нове коловозне конструкције на отвореној траси, комплетној санацији моста преко потока Јеленци, комплетна санација моста преко железничке пруге и изради свих асфалтних слојева, кажу у Одељењу за односе са јавношћу ЈП "Путеви Србије“.

Саобраћај ће се за возила ка Новом Саду преусмеравати кроз насеље Рума, улицом Владимира Назора, Индустријском, Августа Цесарца и Главном, до укрштаја државног пута I Б реда број 21 и државног пута II А реда број 126.

Саобраћај из правца Новог Сада, са државног пута I Б реда број 21, преусмераваће се на трасу државног пута II А реда број 120 (Индустријска улица), одакле се, Улицом Владимира Назора враћа поново на државни пут I Б реда број 21.

Истовремено се на другом крају трасе изводе радови на изради нове кружне раскрснице код наплатне станице Рума, као и други пројектом предвиђени радови дуж трасе (проширење, израда доњих носећих слојева и сл.).

Током извођења радова на кружној раскрсници код наплатне рампе, саобраћај ће се до 15.08.2019. одвијати наизменичним пропуштањем возила. Сви радови обезбеђени су адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.

Tagovi

Komentari (0)