Регистрациjа возила - ДОН

Да ли jе регистрациjа вашег возила следећа на листи чекања? Колико често помислите када видите редове у коjима се чека да бисте наjрадиjе да то учини неко за вас? Поклонити неком поверење да то учини за Вас чини Вам се немогућим, зар не?

 Sl 3.jpg

Годинама нашег постоjања, задобили смо више хиљада лоjалних клиjената, и разна признања о квалитету и услузи коју пружамо. Стекли смо броjне референце у раду са правним лицима и постали смо ексклузивни сарадници водећих ауто кућа у Београду.

sl 2.jpg 

Специфичности нашег пословања Вам омогућаваjу да на наjбржи и наjjедноставниjи начин, на jедном месту, комплетно региструjете Ваше возило и уштедите време и новац. 

 sl 1.png

Уколико сте временски ограничени, наш стручни тим jе ту да све одради за Вас. Одлазак у Суп и Пореску управу, предаjу документациjе, препустите нама, радимо на свим београдским општинама. 

Sl 6.jpg 

Ефикасност у нашем раду нас издваjа од других. Стоjимо Вам на располагању за све врсте: регистрациjа, техничких прегледа, осигурања, преузимања налепница директно код нас, свих административних послова без обавезе Вашег одласка у СУП, као и комплетан пренос власништва возила.

Наша позициjа, капацитет и логистичка подршка коjу поседуjемо, омогућава нам да сваког дана одрадимо велики броj техничких прегледа. Заказивање техничког прегледа, можете обавити телефонским путем. 

Вршимо услуге транспорта нерегистрованих  или вожње аутомобила у регистрациjи до и од техничког прегледа.

Посетитее нас и  уверите се у наш квалитет и ефикасност. Не  брините око паркинга, поседуjемо довољно простора за паркирање свих возила наших клиjената.

Наше пословнице се налазе на одличним позициjама у граду:

-Пословница 1, Богословиjа, Миjе Ковачевића 8, 011 41 21 55 / 064/ 1555 603

  e - mail: registracija@don.rs

- Пословница 2, Нови Београд - Земун, Карађорђев трг 9а, 011/ 41 21 556 / 069 1555 609

  e - mail: registracijanbg@don.rs

web: www.vozila-registracija.rs

 

Поверите нам Ваше поверење и ДОНесите исправну одлуку!

Ваша регистрациjа возила ДОН.

Фото галерија

Sl 5.jpg
Sl 8.jpg
sl 4.jpg

Tagovi

Komentari (0)