Регионални центар за одрживи развој Срема

Општина Стара Пазова, Кабинет министра за иновације и технолошки развој и Регионална развојна агенција Срем спроводе пројекат “Регионални центар за одрживи развој Срема” који се тиче успостављања иновационог Стартaп центра у Старој Пазови. 

Opstina Stara Pazova.jpg

Регионални центар за одрживи развој Срема представљаће место где идеје постају бизнис а баве се енергетском ефикасношћу и заштитом животне средине.

Пројекат реализују Регионална развојна агенција Срем и Општина Стара Пазова која је између осталог обезбедила пословни простор чије опремање је у току. Кључни разлози за оснивање центра у овом делу Срема, истичу надлежни, јесу географски положај, између два највећа града у земљи и степен развијености привреде.

Влада Републике Србије издвојила је више од 40 милиона динара за успостављање иновационог Старт aп центра у Старој Пазови.

Представници Кабинета министра за иновације и технолошки развој истичу да је до сада успостављено 8 оваквих центара у Србији укупне вредности 250 милиона динара, а исто толико новца и центара очекује се и у овој години.

SQL error:

Description: SQLSTATE[HY000]: General error: 1615 Prepared statement needs to be re-prepared

Query: SELECT * FROM File WHERE 1 AND File.IDElement=88856 AND File.IDFileKind=3 ORDER BY File.Ordinal

Stack trace: File: /home/asrbijac/public_html/engine/class/core/Base.class.php Line: 571 function: Query

File: /home/asrbijac/public_html/news-page.php Line: 204 function: Query


Fatal error: Call to a member function rowCount() on null in /home/asrbijac/public_html/engine/class/core/sql.class.php on line 111