Ребалансом буџета усклађене активности до краја године

На данашњој седници Скупштине општине Инђија као најважнија тачка била је усвајање ребаланса буџета којом се усклађују активности, односно инвестиције локалне самоуправе до краја текуће године. Инвестиције које због незавршене пројектне документације или временских рокова није могуће реализовати, склоњене су са овогодишњег плана и биће пребачене за наредну годину.

 opstina 222.jpg

Увелико се припрема буџет за наредну буџетску годину а за неколико дана биће објављени предлози капиталних инвестиција који нас очекују током 2020. године. Такође, пре усвајања буџета месне заједнице су у обавези да предложе инфраструктурне радове који су важни за унапређивање и осавремењивање рада и живота у сеоским срединама, како би заједничким снагама допринели напретку, односно изједначавању услова живота у градској и сеоским срединама.

Иначе, и ова седница Скупштине је протекла без присуства опозиционих одборника који већ неко време бојкотују рад локалног парламента. Стога, намеће се питање да ли им је уопште стало до заступања интереса грађана који су им дали поверење на претходним изборима, и ако су се већ одлучили на бојкот, због чега нису тражили да им се обуставе примања као одборника обзиром да ништа не раде у интересу својих гласача.

 

Tagovi

Komentari (0)