Распродата оба новогодишња концерта Београдске филхармониjе

За само два дана распродата су оба новогодишња концерта Београдске филхармониjе заказана за 29. и 30. децембар, на Коларцу од 20 часова. За краj 2022. године, Филхармониjа приређуjе несвакидашњи валцер-парти, под диригентском палицом Морица Гнана.

 cirkus filharmonija, foto marko djokovic.JPG

Фото: Марко Ђоковић

Наjтражениjи концерти у години, Новогодишњи концерти Београдске филхармониjе, изазиваjу огромно интересовање броjних фанова. Улазнице се брзо распродаjу, а Валцер парти jе оборио досадашње рекорде jер су све карте продате за само два дана.  За краj године се оркестар увек представља у другачиjем издању, а до сада су љубитељи имали прилику да чуjу Диско филхармониjу, Музички базар, Филхармониjски циркус, као и разне музичке пародиjе коjе годинама засмеjаваjу публику.

За краj 2022. године, Београдска филхармониjа ће бити у знаку валцера, али без уобичаjених асоциjациjа на Беч и Штраусове мелодиjе. Од композициjа Хачатуриjана и Сен-Санса, преко Бернштаjнових композициjа, публика ће чути валцере из чувених филмова као што су „Ла-ла ленд“ и „Хари Потер“, под палицом Морица Гнана. Jедан од наjсензационалниjих диригената своjе генерациjе познат jе по иновативном приступу и широком репертоару, што га чини сjаjним избором за филхармониjске новогодишње наступе.

 

 

Jелена Милашиновић

 

Tagovi

Komentari (0)