Радови у Кленку

На новом гробљу у Кленку у току су радови на проширењу гробних места. Радови обухватају две нове стазе са 112 места, 50 дуплих и 12појединачних гробних места.

 prosirenjeklenak19a.jpg

Директор ЈП "Комуналац" Драган Панић очекује завршетак посла до краја ове седмице, а затим следе исти радови у Путинцима.

"Ми смо ове године урадили гробна поља на Баруновцу у Руми, 47 појединачних места. Радови у Кленку обухватају две нове стазе, 50 дуплих и 12 појединачних гробних места. После завршетка овог посла прелазимо у МЗ Путинци и тамо ћемо урадити још 40 дуплих гробних места. Радови су финансирани из буџета Општине Рума, а укупна вредност је 1,8 милиона динара", рекао је Панић.

Пошто ново гробље у Кленку нема капелу, а потребу проширења има још неколико сеоских гробаља, ЈП "Комуналац" планира нове радове.

"МЗ Кленак нема капелу на овом новом гробљу, тако да има потребу, видећемо какве су могућности да то урадимо следеће године. Такођепланираћемо одређена средства за израду стаза у Доњим Петровцима и наставак израде гробних поља у оним месним заједницама где то буде потребно", казао је Панић, напоменувши да су у току претходне, 2018. године, поред израде стаза на Градском гробљу у Руми извршени и значајни радови на проширењу гробних поља на Баруновцу.

Tagovi

Komentari (0)