РЕДОВНА СКУПШТИНА ОСР "СМУЂ"

 1Sale.jpg

 

 

 

 

 

Аутор текста: С. Радосављевић

 

02. фебруара 2020.године са почетком у 12,00 часова у просторијама ОСР „Смуђ“ у Пожаревцу одржана је редовна Скупштина ове организације. Од 37 чланова Скупштине седници је присуствовало 33 делегата, па је могла несметано да ради и доноси одлуке. Седници су поред чланова присуствовали и гости, представници града и председник Спортског савеза града Пожаревца гос. Златан Костић. Након избора радних тела и усвајања дневног реда приступило се радном делу седнице.

IMG-1c19fe6cfd87363490aeabc30c89bb1a-V.jpg
Председник ОСР Славољуб Радосављевић је чланове  Скупштине упознао са радом у 2019. години, која је донела успешне спортске резултате. На крају такмичарске сезоне наши такмичари су остварили следеће резултате: у дисциплини пловак јуниор Жељко Вуксић је постао државни првак и стекао статус репрезентативца Србије у 2020. години. Мастер и ветарани Ивица Јовчић и Слободан Госта су својим резултатима обезбедили статус репрезентативца Србије у 2020.години. И у најуспешнијој секцији ОСР „Смуђ“ мушичарској секцији добили још три репрезентативца Србије, Александар Мишић, Милан Мартић и Владимир Марковић.


Овакви резултати допринели су да је ОСР „Смуђ“ такмичарску годину 2019. у Спортском савезу риболоваца Србије завршио на 10. месту од 64  регистрована клуба, са четри регистроване секције у ССРС. Веома запажену улогу имали су и кадети ОСР који су на регионалном такмичењу остварили екипно 2. место. Веома запажена била је и наша „Мала школа риболова“ кроз коју су у 2019. години прошла 300 ученика нижих разреда основних школа у Граду. 

received_132102241295025.jpeg
Након извештаја о раду председник Надзорног одбора Шојановић Радомир је упознаo све присутне са финансијским извештајем који је био у складу са законом. Где су и ове године 82% потрошена средства на спорт а биланс стања на завршном рачуну је био позитиван. Након дискусија усвојени су извештаји о раду и финансијски извештај. Секретар ОСР „Смуђ“ Лепомир Ђорђевић изнео је предлог плана рада за 2020. годину са освртом на финансијски план. Највећа средства су предвиђена за најмлађу категорију – кадете. У нашој организацији најмлађима су све активности бесплатно доступне.


У завршници седнице најуспешнијим такмичарима додељене су плакете за спортске успехе у 2019. години и то: Државнном прваку Жељку Вуксићу пехар, плакете кадетима: Анђелији Радосављевић, Мии Шарановић, Николи Милисављевићу и Димитрију Петковић, затим ветеранима Слободану Гости и Ивици Јовчићу као и мушичарима репрезентативцима Алексадру Мишићу, Милану Мартићу и Владимиру Марковић. Такође је уручена и захвалница Марији Лукић за помоћ у раду са кадетима.

IMG_20200202_134227-min.jpg
Овакве успехе ОСР „Смуђ“ наградио је и у својој традиционалној акцији лист „Реч народа“ и Спортски савез града Пожаревца плакетом, као најуспешнији клуб у 2019. години. Наш такмичар Александар Мишић је добитник плакете „најбољи такмичар сениор у 2019.“
Б И С Т Р О !

Tagovi

Komentari (0)