Продато 1500 карата за мање од 24 сата

Краљица остаjе краљица, увек постављаjући нове стандарде и непрестано рушећи рекорде! Атлетика jе то! Продаjа улазница за наjвећи спортски догађаj на нашим просторима почела jе пре два дана (8. децембра), а за мање од 24 сата продато jе чак 1500 карата.

 ulaznice-sp-96982.jpg

Светско атлетско првенство у дворани одржаће се од 18. до 20. марта 2022. године у београдскоj Штарк Арени. Србиjа и наша престоница угостиће преко 1000 атлетичара, тренера и официjалних лица из више од 150 земаља света у бастиону српског спорта. Наjвећа имена, асови краљице спортова са свих страна меридиjана бориће се за титулу светског шампиона управо у нашем граду, а међу њима биће и светски рекордер у скоку мотком Арманд Дуплантис, светска шампионка на 1500 м Сифан Хассан, бронзана са олимпиjских игара у Токиjу на 400 м препоне Фемке Бол, двоструки олимпиjски осваjач златне медаље и светски рекордер у бацању кугле Раjан Краузер.

Званични партнер за продаjу карата за оваj планетарни атлетски скуп jе фирма Тицкетс на wеб локациjи тицкетс.рс. Карте можете купити на њиховим билетарницама: ТЦ Ушће, Дом омладине и Билет сервис, као и онлине преко саjта на следећем линку – https://new.tickets.rs/tour/world_athletics_indoor_championships_59 .

Tagovi

Komentari (0)