ПРИЗНАЊЕ 2019 за Београдску филхармониjу

Београдска филхармониjа добитник jе две награде коjе додељуjе Друштво Србиjе за односе са jавношћу. На конкурсу за 22. доделу годишњих награда ПРиЗНАЊЕ 2019, Филхармониjски концерти за бебе су награђени у чак две категориjе - за „Бранд ПР“ и „Комуникациjу друштвено одговорних проjеката“. Награде су уручене Jелени Милашиновић, ПР менаџеру Београдске филхармониjе. 

 

 Jelena Milasinovic, PR menadzer Beogradske filharmonije, nagrade PRIZNANJE 2019.jpg

Хит проjекат коjи jе обележио сезону 18/19 снажно jе допринео да се Београдска филхармониjа устоличи као бренд коjи се воли. Као jединствени центар едукациjе и место где се праве први кораци у упознавању са класичном музиком, Београдска филхармониjа негуjе своjу публику од самог почетка и развиjа дуготраjан однос са целокупном заjедницом. 

Концертићи за бебе Београдске филхармониjе постали су нова тачка сусрета кроз проjекат коjи jе повезао публику са институциjом, бренд са jавношћу, као и запослене са њиховом кућом. Поред бескраjног задовољства коjе су пружили, концерти за бебе су пример добре праксе коjи jе инспирисао и друге институциjе културе да постану “беjби френдли” и планираjу сличне програме.

https://www.youtube.com/watch?v=RQcIz9Q-0Ug&feature=youtu.be

 *На линку изнад jе видео коjи описуjе концерте за бебе и коjи се може обjавити у целости.

 

 

 

 

 

Jелена Милашиновић

 

Tagovi

Komentari (0)