Препорука: Первертајзинг - Агенцијски анали

Аутор текста: Драган Милошевић

 

 

Аутор-min.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Писац књиге - Бојана Ковач Вучковић

Ово није још једна од оних "Како продати снег ескимима". Не, ништа попут сувопарне теорије или егзактне науке, већ онако како то заиста изгледа у животу ако желите да се бавите послом који аутор тако провокативно већ у наслову назива - Первертајзингом. У меком повезу, корицама са чипком и флашом шампањца између ногу, већ на првој реченици схватате да сте загризли роман који ће вас вртоглаво возити кроз  "Агенцијске анале". 

knjiga-min.jpg

"Све оно што сте одувек желели да знате о стављању урбане магле у промет, а нисте смели да питате", открива да ће вам аутор дати одговоре на најшкакљивија питања Первертајзинга који се данас тако љубоморно крију. 

књига-min.jpg

Сви ликови ове књиге егзистирају у једном од паралелних универзума у ком дан траје колико једна обична реклама. Скоро сви ликови су сами амбициозно креирали свој первертајзинг универзум – перверзум. Они који нису – ребрендирали су га. Ово је прича о девојци која је покушала да оствари своје снове у маркетингу. Етна, млада и наивна девојка која од живота жели све и одмах, доживљава несвакидашњу страст и романсу са чувеним сликаром који познаје цео медијски свет, али и тежак раскид који оставља дубоки траг на њој. Након неколико година, покушава да заборави све и окреће се остварењу својих снова. Иако сама објашњава да је одувек била адвертајзична, њен покушај самоостварења и напорног рада у престижној адвертајзинг агенцији креће потпуно неочекиваним током када се појави Андреј, загонетни и неодољиво привлачни продуцент из Америке, иницијатор комплексног и скупог пројекта – акционе серије – са којим агенција започиње сарадњу. Када одлучи да до циља дође лакшим путем, мораће да се суочи са собом и свим одлукама које је доносила како би успела у суровом свету који је упознаје са новим термином – первертајзингом.

 red queen-min.jpg

Аутор књиге је Бојана Ковач Вучковић, дипломирани економиста, рођена у Београду. Поседује више од 19 година искуства у писању и реализацији пројеката и кампања за домаће и интернационалне клијенте из најразличитијих индустрија. Професионални развој започиње у ПР сектору агенције “McCann Erickson”, а затим наредних 7 година ради интегрисане маркетинг кампање за неке од највећих клијената у земљи и региону испред исте агенције. Након тога неколико година ради на телевизијама Б92, FOX и PRVA TV. Поседује веома богато искуство из комуникацијског и адвертајзинг бизниса. Године 2012. почиње да ради за дигиталну агенцију из Њујорка “Unicast”, а затим и самостално, радећи углавном дигиталне кампање, као и организације догађаја за домаће и стране клијенте у нашој земљи.

Радила је на више од 200 дигиталних кампања за готово све индустрије.

Поседује сертификат о завршеној обуци у LSPR, дугогодишње искуство предавача у школи “Обуке и курсеви”, велики број индивидуалних курсева за запослене у компанијама, а била је и гост предавач на многобројним факултетима и студенстким организацијама. (AIESEC, Мокролушка школа менаџмента, Freelance Serbia итд.)

Интезивно се бави пружањем консултантских услуга, маркетингом и copywritingom на друштвеним мрежама и реализацијом обука на тему дигиталне стратегије и тактике.

Тренутно предаје у Привредној Комори Србије и приватној школи, а у дигиталној агенцији “Red Queen” помаже раст малих и средњих предузећа на дигиталним платформама. У свом раду посебан акценат ставља на експертизу у дигиталном оглашавању.

pervertajzing-min.jpg

Издавач књиге : Вулкан издаваштво.

Веб сајт књиге :   https://pervertajzing.weebly.com

Веб сајт агенције :  https://redqueen.rs

Фејсбук страница агенције :  https://www.facebook.com/redqueenrs

Инстаграм страница агенције :  https://www.instagram.com/redqueen.rs

Tagovi

Komentari (0)