Презентација кредитних линија Развојног фонда АП Војводине

Развојни фонд АП Војводине доо Нови сад у сарадњи са Општинском управом Oпштине Рума и Одељењем за локални економски развој, организује Презентацију кредитних линија Фонда намењених регистрованим пољопривредним газдинствима, правним лицима и предузетницима.

 

Gradski-trg-Spomenik-revolucije-autor-Mica-Ignjatovic.jpg

ФОТО: Мића Игњатовић

Презентација ће се одржати у понедељак, 4. новембра 2019. године, у 10.00 часова, у Конференцијској сали Културног центра "Брана Црнчевић" у Руми.

Позивамо Вас да присуствујете овој презентацији и сазнате или проширите знање о свим могућностима и погодностима које нуди Развојни фонд АП Војводине доо Нови Сад.

На презентацији ће бити речи о кредитима за инвестиције, за трајна и обртна средства, туризам (субвенционисана камата), куповину пољопривредног земљишта, пољопривреду, набавку механизације, ИПАРД програме, али и о кредитима за куповину система за наводњавање(субвенционисана камата)....каматне стопе 1-3%, рок отплате 7 година, грејс период до 24 месеца).

Све додатне информације везане за презентацију можете добити у Одељењу за локални економски развој у Општинској управи Рума или директно позивајући представника Фонда Станишу Станишића, телефон: 063-344-581.

Tagovi

Komentari (0)