Представљамо: Ветрењача звука - Арјан Моленар

 profil.jpg

 

 

 

 

Аутор текста: Драган Милошевић

 

 

Арјан Моленаар, такође познат као холандски продуцент и ДЈ Аудио Мил (Аудио ветрењача, млин, ветрењача звука) је одрастао у музичкој породици. Одрастао је слушајући џез музичку колекцију свог оца. Његов дом је био место окупљања веома талентованих музичара.

 Arjan i vetrnjace.jpg

 

Арјан је убрзо схватио да жели да постане велики музичар. Његови родитељи су препознали и стимулисали његов музички таленат у веома раном узрасту и охрабрили га да научи да свира неки инструмент. Почео је да узима часове гитаре са својих 6 година и у време средње школе је научио да свира и бубњеве и бас.
Арјан је коначно пронашао свој прави позив тек након што је почео да излази и ради у клубовима и дискотекама. Када је доживео да се људи изгубе у његовој музици на подијуму, одлучио је да напусти свој бенд и почне да ради као ди-џеј и на крају и као продуцент. Његова богата музичка каријера може се препознати у његовим продукцијама, било да су то у питању фанки-бас линије где можете чути његову прошлост као басисте, до техно нумера где се јасно осликава утицај бубњева које је свирао док је био у бенду. Иако је музика којом се данас бави далеко од оне уз коју је одрастао поред оца и којом је у почетку желео да се бави, његова амбиција да постане велики музичар никада се није променила. Занимљиво је да његово презиме Моленаар у преводу на српски језик значи "млинар" те је вероватно и то имало утицаја да Арјан узме као своје уметничко име "Мил" - ветрењача, млин, односно Аудио Мил.

Logo Audio Mil.jpg


Аудио Мил, односно Арјан има јединствен звук, музичку разноврсност и техничке вештине као продуцент. То је привукло пажњу и подршку и угледних уметника у музичкој индустрији. Са издањима  издавачких кућа Redrum Music, Suffused Music, Traum Schallplatten, Manual Music, Baroque Records, Dlimited, Club Nation, Niika Music, Groove Soldiers, Mareld.
Његове нумере су препоручене на Беатпорт-у, и добиле су термине на најпознатијим ФМ и интернет радио станицама као и код најпознатијих ди-џејева широм света.

Audio Mill na RA Resident Advisor internet sajtu.jpg


Арјан односно Аудио Мил има своју Фејсбук страницу и Јутјуб канал са по неколико хиљада пратилаца а његове нумере и видео клипови које је до сада објавио имају милионски аудиторијум.
Е-маил Арјана Моленаара : arjan_miller@hotmail.com
Телефон : +31 6 43055475

Линкови за објаву :
https://www.youtube.com/watch?v=w6kPKMKQAco&list=LLtqw7D143b0tf12k21HjDeQ&index=20&t=0s
https://www.youtube.com/watch?v=iB-1lWM5xKE
https://www.youtube.com/watch?v=NtXHLEkkTwg&fbclid=IwAR35fpTk9EetOyclQwr-FZK_uDfKdZEu9MGqRQuRgMdiUEJ4TU0MdGQZ0iA

Tagovi

Komentari (0)