Представа У ЧИЈЕ ИМЕ, победник на 12. ФЕСТИВАЛУ ПОБЕДНИКА ФЕСТИВАЛА

На управо завршеном XII „Фестивалу победника фестивала“ који је одржан у Раковици,  жири публике, који је радио у саставу: Марко Радојичић – председник, Данијела Симеуновић – члан и Милош Симић – члан, једногласно је донео одлуку да Награду за најбољу представу додели представи „У чије име“, Народног позоришта из Ниша, рађену по тексту Александра Михаиловића, а у режији Милана Караџића.  

16-2.jpeg 

Награду за најбоље глумачко остварење, жири публике је доделио Милану Васићу за улогу Поткољосина у представи „Женидба“ у режији Милана Караџића, а у извођењу Народног позоришта из Приштине.

Идеја водиља Фестивала је да се на једном месту, једном годишње, виде најбоље позоришне представе настале током претходне сезоне у Србији. Публика је била у прилици да шест вечери у континуитету види оно што је најбоље у позоришном животу Србије. 

Награде најбољима су уручили директорка Центра за културу и образовање Раковица -Маријана Бутулија, председник Градске општине Раковица -  Владан Коцић, председница стручног жирија, драмска уметница Снежана Савић и председник жирија публике - Марко Радојичић.

Tagovi

Komentari (0)