ПРЕДСЕДНИЦА ОПШТИНЕ ОБИШЛА АКТУЕЛНЕ РАДОВЕ У НОВОМ КНЕЖЕВЦУ

B0357E2B-0E9E-4184-885A-462430E285EE-1024x732.jpegПредседница општине Ирена Славковић и заменик председника општине Дејан Јанчић обишли су ненајављено објекат Основне школе „Јован Јовановић Змај“ како би се уверили са степеном изведених радова. У пратњи представника извођача констатовано је да се радови приводе крају и том приликом председница општине је рекла:

„Врло сам задовољан оним што сам видела и надам се да ће објекат као и изведени радови бити за неколико дана и завршени. То не значи да ће радови бити и технички примљени приликом вршења техничког прегледа. Инсистираћемо да се у току следеће недеље одржи технички састанак са представницима извођача радова и Канцеларије за управљање јавним улагањима и наших представника“.

У наставку обласка градилишта председница општине Ирена Славковић и њен заменик Дејан Јанчић обишли су радове на објекту Предшколске установе у улици Коче Колара и заједнички су констатовали „Планиран је скори завршетак радова, што ће са стањем до сада изведених радова бити врло тешко, одржаћемо хитан састанак са руководством извођача радова“.

Више фотографија на званичној Фејсбук страници Општине Нови Кнежевац.

 

Komentari (0)