Познат датум продаjе улазница за наjвећи спортски догађаj у Србиjи

Краљица спортова куца на наша врата. Смотра наjбољих атлетичара света у престоници Србиjе заказана jе за период од 18. до 20. марта 2022. године када ће под сводовима Штарк Арене бити одржано Светско атлетско првенство у дворани.

 IMG_3581.jpeg

Продаjа улазница за наjвећи спортски спектакл икада организован на нашим просторима креће 8. децембра. Званични партнер за продаjу карата за оваj планетарни атлетски скуп jе фирма Tickets на wеб локациjи тицкетс.рс.

Србиjа и град Београд угостиће преко 1000 атлетичара, тренера и официjалних лица из више од 150 земаља света. Наjвећа имена, асови краљице спортова са свих страна меридиjана бориће се за титулу светског шампиона управо у нашем граду, а међу њима биће и светски рекордер у скоку мотком Арманд Дуплантис, светска шампионка на 1500 м Сифан Хассан, бронзана са олимпиjских игара у Токиjу на 400 м препоне Фемке Бол, двоструки олимпиjски осваjач златне медаље и светски рекордер у бацању кугле Раjан Краузер.

Заjедно са картом светског шампионата сликали су се председник Светске атлетике, лорд Себастиjан Коу, председник Европске атлетике Добромир Карамаринов, министар омладине и спорта Вања Удовичић, копредседник Балканске атлетске федерациjе Слободан Бранковић и председник Српског атлетског савеза Веселин Jевросимовић.

Tagovi

Komentari (0)