Постављена трава на фудбалском игралишту у Великој Реци

Општина Мали Зворник привела је крају радове на изградњи и уређењу фудбалског игралишта у Великoj Реци.

trava_velikareka_-1.jpg 

У склопу завршних радова, протеклих дана на терену је постављена одговарајућа травната подлога.

Претходно су, у протеклих месец дана, изграђене трибине од 500 места, постављене стазе од 100 метара поред трибина и монтирани голови и кућице за резервне играче.

Током септембра обезбеђени су и одговарајући санитарни услови на игралишту.

Обављено је прикључење на водоводну мрежу и изграђена септичка јама.

Према речима одборника у Скупштини општине Мали Зворник, Владана Тодоровића из Велике Реке, наведени радови извршени су у оквиру најновијег тендера, вредног 7,5 милиона динара.

Извођач је предузеће „Инграл“ из Љубовије, а уговорени рок за завршетак последње фазе уређења игралишта је 60 дана, односно до краја октобра текуће године.

„Предвиђени радови завршени су пре истека поменутог рока од два месеца, а међу последњим је било постављање роловане хумус траве на терену“, каже Тодоровић, констатујући поносно да је изградња фудбалског игралишта у Великој Реци са успехом приведена крају.

Он је подсетио да је у ранијим фазама у склопу игралишта саграђен објекат површине око 100 метара квадратних, са одвојеним свлачионицама за гостујуће и домаће играче, просторијама за судије и делегате, ходником и мокрим чвором, и постављена ограда око игралишта.

У изградњу фудбалског терена у Великој Реци општина Мали Зворник уложила је око 20 милиона динара.

Тодоровић је у име својих суграђана захвалио локалној самоуправи која је финансирала пројекат и омогућила изградњу овог значајног спортског објекта, којим ће, како је навео, умногоме бити побољшани услови за спорт и рекреацију у овом селу.

Он је захвалио и запосленима у Јавном комуналном предузећу „Дрина“ који су помагали у извођењу грађевинских радова, кад год је било неопходно, као и Месној заједници Велика Река и председнику Савета месне заједнице Гојку Смиљанићу на подршци.

Наводећи да је заједничким трудом и радом, уз максимално залагање локалне самоуправе и руководства општине, на челу са председником Зораном Јевтићем, игралиште у Великој Реци, након око две године интензивног рада, успешно завршено, Тодоровић је рекао да ће фудбалери прве званичне утакмице на новоизграђеном терену заиграти од марта 2021. године.

Љиљана Ристановић

 trava_velikareka_-4.jpg

Tagovi

Komentari (0)