Помозимо Стефану Суботићу да остане жив

Стефан Суботић из Белегиша, младић од 22 године, бори се против лимфобластичне леукемије и потребно је да у наредних 30 дана сакупи укупно 167.000 евра како би остао жив. Да је тај новац могуће сакупити, показало се пре две године када је послат у Немачку где су му излечене две мутације рака. Таман када је помислио да је излечен појавила се трећа мутација која му изазива ужасне болове у костима и предвиђа трагичан крај.

 Stefan Subotic.jpg

Сада је опет у Немачкој, узима терапију која кошта 30.000 евра и која му помаже. За победу над болешћу потребна је још једна трансплатација коштане сржи која кошта више од 130.000 евра и која се мора урадити почетком децембра. У супротном, наде нема.

Иако је јавност помало засићена сакупљањем новца за болесну децу и младе, наша заједница је доказала да може сакупити та средства. Свако по мало, колико ко може. Најједноставнији начин је да свако пошаље поруку садржине 360 на број 3030.

У Стефановој породици сазнајемо да су сакупили близу нешто преко 30 хиљада евра и потребно је бар још неколико пута толико. Позивамо све појединце, организације, странке, удружења, спортисте да се додатно ангажују у сакупљању средстава. Једном је већ успело, нема разлога да опет не успе. Дакле, на број 3030 пошаљите поруку у виду броја 360.

Tagovi

Komentari (0)