Почела са радом платформа Електронска Пијаца Србије

Општинска управа општине Мали Зворник обавештава сва регистрована пољопривредна газдинства са територије општине Мали Зворник да је Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде покренуло рад платформе Електронска Пијаца Србије на адреси https://pijaca.minpolj.gov.rs.

epijacasrbije.jpg 

Улога ове платформе је да се произвођачима квалитетне хране омогући директан контакт са потрошачима у градским срединама широм Србије. Имајући у виду тренутну ситуацију и ограниченост кретања, као и забрану рада пијаца, како на отвореном, тако и затвореном, ова платформа треба да замени постојеће системе дистрибуције и омогући потенцијалним купцима лако повезивање са произвођачима.

Овом приликом позивамо све заинтересоване власнике регистрованих пољопривредних газдинстава да се региструју и пријаве своје пословање на наведеној платформи.

 

За регистрацију газдинства обавезни су следећи подаци:

-        Тип произвођача: Пољопривредник или Добављач (предузеће)

-        Регистрациони број газдинства

-        Назив

-        Име

-        Презиме

-        Телефонски број

-        Е-мејл адреса

Опциони су подаци:

-        Опис

-        Постојећи системи квалитета

-        Веб адреса газдинства

За додатне информације и техничку подршку потенцијални корисници поменуте платформе могу да се обрате Општинској управи општине Мали Зворник путем контакт центра 015/7-195-196 или Служби за ИТ општине Мали Зворник на тел: 062/889-17-06.

Tagovi

Komentari (0)