Playade и гости наступаjу овог четвртка са добрим поводом

Женски састав „Playade“, дуо „Мистер Акустик“ и песник Драган Марковић наступаће у четвртак, 18. jуна, од 20 часова у београдском кафеу „Тулуз Лотрек“ (Ресавска 24).

 Playade_Foto Miss Stills_Tijana Jankovic Jevric.jpg

Повод jе, осим лепог садржаjа и забаве, и прикупљање средстава Снежану М. (61), оснивача првог Удружења за особе са церебралном парализом у Суботици, коjа и сама болуjе од тог поремећаjа.

Средства прикупља и усмерава хуманитарна организациjа „ACT Srbija“. „Позивамо све људе доброг срца да се укључе у ову акциjу и подрже наш хуманитарни концерт или донираjу новац са назнаком „За Снежану“ на наш жиро рачун: 165-29869-66“, поручила jе Сања Деjановић из ове организациjе.

Концерт ће у четвртак отворити група Плаyаде, моћни електронски женски дуо коjи чине харфа (Жељка Милошевић) и вокал (Jулиjана Винцан). Креативне обраде познатих поп/роцк и евергреен хитова у изведби харфе и вокала препознате су као велико освежење на музичкоj сцени. Иако су Jулиjана и Жељка започеле оваj проjекат као акустични састав, сада електро звуку доприносе и електрична харфа, али и Ђ Борис Медо Хорват.

Мистер Акустик“ jе бенд коjи редовно наступа годинама уназад, изводећи домаће и стране поп/роцк хитове. Познати су и по концептуалним вечерима, где свирку посвећуjу одређеном музичком правцу или периоду. Међутим, Драгана Билчар (вокал) и Бобан Крсмановић (гитара) наjвише воле да свираjу своjе ауторске песме. Наjдраже су им „Волим те jош“, „Касно jе“, „Само ти и jа“, „То jе била љубав“, „Ми смо наjбољи“.

У краткоj паузи између ове две музичке групе, вече ће увеличати харизматични Драган Марковић своjим песмама, коjе су испуњене душом и дубоким смислом.

Минимална предложена донациjа jе 200 динара. Место jе могуће резервисати на броjу 065/644-13-40.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/717746355710083

 

 

Tagovi

Komentari (0)