Пантић отворио спортски турнир у Руми

И Рума jе била домаћин турнира Спортских игара младих Србиjе у малом фудбалу Цоца-Цола ЦУП 2019. Фудбалер Челзиjа, коjи игра на позаjмици у Партизану, Данило Пантић, отворио jе турнир, на коме су се такмичиле чак 24 екипе школараца.

Coca-Cola-Cup-u-Rumi-Foto-Predrag-Sretenović-1.jpg

Млади репрезентативац Србиjе Пантић и наш координатор такмичења Стефан Ковачевић били су презадовољни како jе све протекло. На краjу финални меч jе завршен нерешено, па jе победник одлучен после извођења пенала. Победничка екипа jе састављена од дечака из Руме, рођених 2004. године, од коjих четворица наступаjу за београдски Партизан. Они су обезбедили пласман на Државно финале, коjе ће се у Београду одиграти од 23. до 26. jула.

Coca-Cola-Cup-u-Rumi-Foto-Predrag-Sretenović-3.jpg

– Баш сам задовољан када видим оволико клинаца у Руми. То jе потврда да се фудбал обожава. Било jе и осмака али сам видео и пуно млађих клинаца. Заиста свака част на организациjи. Желим победничком тиму из Руме да буде такав и у Београду и врате се кући са златним медаљама – поручио jе Данило Пантић, за кога се интересуjе неколико шпанских и чешких клубова. 

 

Tagovi

Komentari (0)