ПОжаревац: Додељене награде најбољим спортистима за 2019. годину

У Пожаревцу дана 31.01.2020.године,
Медијска кућа  „Реч народа“ и Спортски савез Града Пожаревца, уз подршку Града Пожаревца, доделили су награде најбољим спортистима за 2019. годину.
Осим спортиста и њихових тренера, председника Скупштине Града Бојана Илића, заменика градоначелника Пожаревца Саше Павловића, свечаности је присуствовао и Бранко Бановић, председник Бициклистичког савеза Србије, као и представници спортских савеза општина Кучево, Петровац и Велико Градиште.

IMG_20200131_124536-min.jpg

Награде су ове године додељене спортским организацијама и клубовима, тренерима, младим спортистима, најбољим сениорима појединачно и екипно, а додељивали су их председник Скупштине града Бојан Илић,  заменик градоначелника Саша Павловић, председник Спортског савеза Града Златан Костић, директорка „Реч народа“ Андријана Максимовић,  председник Бициклистичког савеза Србије Бранко Бановић и чланица Градског већа за спорт Ана Миљанић.
За најбољу сениорску екипу проглашана је екипа  ОК „Млади радник“ из Пожаревац, а похваљени су и ПК „Бели орлови“ Пожаревац и ОСР „Смуђ“ Пожаревац.

IMG_20200131_124753-min.jpg


Најбољи спортиста је Никола Пековић, док су пажњу завредели и Милан Стевић и Александар Мишић из ОСР "Смуђ".
Хвала свима који су учествовали, хвала и на указаном поверењу, трудићемо се да у овој години будемо још јачи и бољи и још више допринесемо развоју спорта нашег града. 

Tagovi

Komentari (0)