ПОСАО ЗА ГЛУВЕ: Бесплатни туториjали о сток фотографиjи на знаковним jезицима

Остани код куће, едукуj се и заради новац онлаjн

 

Тим удружења „Арт мрежа“ уз помоћ партнерских организациjа из шест земаља (Албаниjа, Босна, Бугарска, Црна Гора, Румуниjа и Турска) снимили су туториjал на тему сток фотографиjе коjи jе преведен на свих седам знаковних jезика. Тиме jе олакшано и глувих особама да науче како да дођу до посла коjи могу обављати чак и од куће, што jе изузетно корисно посебно у данима изолациjе услед пандемиjе корона вируса.

04-min.jpg

Прегршт jе послова коjи се, без коришћења чула слуха, могу обављати онлаjн, а да то вероватно нисте ни знали. Међу њима су и веома креативни послови коjи засигурно доносе задовољаваjући профит, а без икаквог улагања. Довољно jе само да будете одлучни да започнете, а затим истраjни у процесу док се не уходате. Уосталом, чиме год да се бавите, неопходно jе залагати се, а свако залагање мора да уроди плодом.

Ево, на пример, бављење фотографиjом, па чак и аматерски, може да вам обезбеди зараду. Многи данас уживаjу у апликациjама као што jе рецимо - Инстаграм, креираjући и постављаjући лепе фотографиjе, незнаjући да би неко, за коришћење истих, желео чак и да вам плати.

За то постоjе многе, такозване, сток платформе на коjима, уз неопходну регистрациjу и праћење одређених инструкциjа, можете пласирати своjе фотографиjе коjе људи или фирме из целог света могу да купуjу – од вас.

Ако не знате коjе су то платформе и немате представу како оне функционишу – а хтели бисте неко то да вам обjасни, ако желите да научите како да фотографишете мобилним телефоном или фотоапаратом тако да те фотографиjе можете да пласирате на тржиште и од тога зарадите новац, онда jе оваj бесплатни туториjал права ствар за вас.

Сви туториjали се налазе на саjту: https://usetutorial.com/ на коjем jе и више информациjа о самом проjекту, док српску верзиjу можете наћи директно кликом на линк: https://usetutorial.com/rs.html.

Удружење „Арт мрежа“ са седиштем у Новом Саду, већ десет година спроводи различите проjекте за младе коjи су на тему уметности, културе, едукациjе и самозапослења. Интернационални проjекат „Реализе wитх yоур еyес“ спроведен у оквиру Ерасмус+ програма подржан од стране Европске комисиjе везан jе пре свега за едукациjу младих особа са оштећењем слуха о томе како да бавећи се фотографиjом зараде новац преко интернета.

Tagovi

Komentari (0)