Oтказани контролни тренинзи репрезентације Србије

Контролни тренинзи мушке “А” репрезентације Србије ипак неће бити одржани 18. и 19. октобра 2021. године. Упркос великој жељи селектора Светислава Пешића, позваних играча, њихових клубова и тренера, окупљање репрезентације је јутрос отказано услед здравственог проблема са којим се суочио селектор Пешић.

20210929npPesicS21-1-scaled.jpg

Проф. др Драган Радовановић о здравственом стању Светислава Пешића каже:

– Здравствено стање селектора Пешића је стабилно, али има акутно запаљење грла које захтева да се што пре подвргне болничком третману. Због тога ће већ данас бити примљен у Клинички центар Србије – поручио је проф. Радовановић.

Директор репрезентације Србије Драган Тарлаћ је изразио захвалност свим клубовима и играчима који су се одазвали позиву на контролне тренинге.

– Желим да се у име репрезентације и комплетног Кошаркашког савеза Србије захвалим свим играчима који су се упркос згуснутом такмичарском распореду одазвали позиву на контролне тренинге. Такође, желео бих да искажем и велику захвалност управама и тренерима клубова из којих репрезентативци долазе на изванредној сарадњи и исказаној спремности на прилагођавање професионалних обавеза потребама националног тима – нагласио је Тарлаћ.

Tagovi

Komentari (0)