Новогодишња честитка председника општине Мали Зворник

Председник општине Мали Зворник Зоран Јевтић честитао је суграђанима Нову годину и божићне празнике, уз жеље за добро здравље и да им наступајућа 2020. година донесе успех и срећу на свим пољима. 

IMG_3645.jpg 

У нади да ће предстојећа година бити година просперитета и даљег напретка локалне заједнице, он је навео да ће општинско руководство наставити посвећено да ради, трудећи се да општина Мали Зворник буде удобније место за живот. 

„Поштовани грађани, желим вам срећну и успешну наступајућу 2020. годину, да у добром расположењу са најдражима проведете новогодишње и божићне празнике.

У новој години првенствено вам желим добро здравље, као основ за све остало.

Уз добро здравље, нека вам Нова година и Божић донесу радост, срећу и успех на свим пољима“, наведено је у честитки председника Јевтића.

Он је оценио да је 2019. година у Малом Зворнику била година посвећеног рада и бројних успешно реализованих пројекта, захваљујући чему је обновљен значајан део локалне инфраструктуре, створени услови за веће запошљавање и остварен напредак у готово свим сегментима рада.

„У 2020. години години очекујемо бољитак и нове успехе. Стога ћемо наставити вредно и предано да радимо, настојећи да искористимо све могућности које се пружају и које могу допринети даљем напретку и развоју нашег места“, написао је Јевтић у честитки и још једном свим суграђанима пожелео срећну и берићетну нову годину.

Tagovi

Komentari (0)