Нови успеси румских планинара у Војвођанској трекинг лиги

После летње паузе, у суботу 24.8.2019. године трком на Фрушкој гори, са стартом и циљем у планинарском дому Козарица у Чортановцима, настављено је такмичење у оквиру Војвођанске трекинг лиге, која се реализује под покровитељством Планинарског савеза Војводине. У овом такмичењу учествовало је 17 чланова планинарског клуба "Борковац" из Руме, од којих је четворо успело да заврши велику стазу дугу 39 километара, по изузетној врућини која је створила врло тешке услове за трку.

PK_Borkovac_Cortanovci_2019.jpg

Највише успеха су и овог пута имали јуниори, од којих је Никола Секулић заузео прво место на великој стази, сестре Ленка и Миа Малешевић освојиле су прво и друго место на средњој стази, док је Ива Јевтић била најуспешнија јуниорка на малој стази. Осим јуниора, медаљама су се окитиле и Јелена Радосављевић, која је била трећа међу сениоркама на великој стази, и Дубравка Иванић, која је завршила средњу стазу као прва у конкуренцији ветеранки.

Успешним наступом у Чортановцима ПК "Борковац" задржава високе позиције у Војвођанској трекинг лиги, посебно у конкуренцији дама и млађих категорија.

Tagovi

Komentari (0)