Нови Кнежевац: ПРОГРАМ ЛЕТА НА ТИСИ 2021

Општина Нови Кнежевац организује богат културно уметнички програм у граду током јула и августа. Од 1. до 18. јула биће организована ликовна колонија у парку поред библиотеке. Од 3. до 7. јула биће приређена радионица снимања филма. У сали Народне библиотеке „Бранислав Нушић 4. јула је концерт групе „Мироноснице“ и књижевно вече наших суграђанки Манде Вуковић и Наде Ранков. На кеју на обали Тисе 10. јула  биће организовано  традиционално такмичење у кувању рибље чорбе, као и концерт музичког дуа из Суботице „Лидија и Бобан“ и џет ски промоција која ће се одржати 9. и 10. јула на обали Тисе код моста. 11. јула је у сали позоришта концерт „Србских православних појаца“, а 17. јула коцерт групе „Велос“ – Славко Нашигаћин (балкон Библиотеке), док је 18. јула трка пријатељства код зграде општине, а циркуски камп је од 21. до 26. јула.  Концерт „Рокстарзе“ је 24. јула на кеју, 24. i 25. традиционални Ђамус уз концерт изненађена, а групе „Минг“ 31. јула (балкон Библиотеке).

 

leto na tisi.jpg

Циркуска представа „Омаје“ биће приређена 6. августа, док је 7. август предвиђен за  Традиционални  „Лагани тиски спуст“ и концерт под називом „Новокнежевачке легенде“ (на балкону Библиотеке). Концерт групе „Џокер“ 12. августа на балкону Библиотеке. На истој локацији 13. августа је концерт групе „Рифлекшн квартет“. Концерт „Жица из равнице“ и Душице Вуцеље је 14. августа на балкону Библиотеке (вече севдалинки). На терену у парку 20. августа су концерт „Музичких талената Војводине“  и омладинска представа на тему промоције туризма Новог Кнежевца. На терену је 21. августа концерт групе „Перпетум мобиле“ са предгрупом ПОП (Positive Ordinary people),  док ће „Лале“ приредити концерт 29. августа у Библиотеци.

Сваког уторка ће, у сали новокнежевачког позоришта, од 1. јула до 31. августа, бити емитовани филмови. Укупно је планирано 16 пројекција (од 18,30 часова филм за децу, а од 21,00 играни филм).

У зависности од епидемиолошке ситуације организатор задржава право измене планираног програма.

Tagovi

Komentari (0)