Нови Кнежевац: ХУМАНИТАРНА ПОМОЋ ДОМУ ЗДРАВЉА

Стационару Дома здравља у Новом Кнежевцу уручена је, у новембру прошле године, хуманитарна помоћ из Немачке, вредна 20.000 евра. Наиме, посредством Весне Циврић из Удружења грађана „Дуга“ из Аде, Дому здравља је додељена хуманитарна помоћ коју је обезбедила др Елизабет Фесел де Алемани, односно Фондација Чила Фон Бозелагер из Немачке. На тај начин Дом здравља је опремљен са 20 електричних кревета, и по 20 душека и наткасни.

 BF34C87A-904B-4712-96A5-EB99958EE58E-1024x683.jpeg

Фото: Златан Фехимовић

Пошто је у то време епидемиолошка ситуација у земљи била тешка, председник Општине др Радован Уверић је, тим поводом, данас уприличио пријем за Весну Циврић и директорку Дома здравља др Ренату Миклош, захваливши се на донацији.

-Разговарали смо о унапређењу наше сарадње и договорили се да ћемо у будуће ту сарадњу интензивирати, каже Весна Циврић.- Посебно бих похвалила директорку РЕнату Миклош, која је омогућила да се та помоћ Дому здравља уручи у року од два сата (без стајања у магацину). Током мог тридесетогодишњег хуманитарног рада то никада нисам доживела.

Др Миклош је том приликом изразила задовољство успостављеном сарадњом, нагласивши да донација омогућује боље услове за пацијенте.

-Захваљујем се Весни Циврић, др Елеизабет Фесел де Алемани и Фондацији и очекујем да ће наша сарадња бити настављена, каже др Рената Миклош.

Tagovi

Komentari (0)