Нови филхармониjски афтерпарти - Late Night Classic у Савамали

У улози ди-џеjа, Jелена Милашиновић портпарол Филхармониjе

 

di dzej Jelena Milasinovic.jpg 

 

На новом “Late Night Classic” афтерпартиjу Београдске филхармониjе, своj избор класичне музике представља Jелена Милашиновић ПР менаџер институциjе, у клубу Таман у петак 8. фебруара од 23 часа. Након филхармониjског концерта на Коларцу, портпаролка ће стати за ди-џеj пулт и приредити клаберима провод уз класику у срцу Савамале.

Као jедан од наjватрениjих “навиjача” оркестра, Jелена ће у клубу пуштати композициjе са филхармониjског репертоара, због чиjе се снаге и енергиjе публика на Коларцу тешко задражава у седиштима. Клабери се позиваjу да отпочну викенд уз “искривљене” валцере, масивне симфониjске мелодиjе, али и “заразне” класичне хитове.

 

Late Night Classic.jpg 

На претходним Late Night Classic događajima, директор Иван Тасовац и виолинисткиња Jелена Димитриjевић приказали су своjе ди-џеj умеће и доказали да се уз класичну музику може плесати и провести као у диско клубу. На оваj начин Београдска филхармониjа продире и на клупску сцену, а клуб “Таман” нуди аутентичан ноћни провод на централноj локациjи у Карађорђевоj улици.

J

Jелена Милашиновић

 

Tagovi

Komentari (0)