Javni prevoz.jpg

У општини Гроцка данас је почела са радом нова линија јавног превоза – 356, која ће саобраћати од Гроцке преко Умчара до Младеновца.

Организована је пробна вожња ове аутобуске линије уз приуство председника градске општине Гроцка Драгољуба Симоновића, директора СП „Ласте“ Вељка Вукобратовића, директора саобраћаја СП „Ласта“ Ненада Ивановића и руководства градске општине Гроцка.

Председник општине Гроцка Драгољуб Симоновић подсетио је да је то трећа линија за кратко време која је успоставила везу општине са другим насељима.

  • Настављамо да испуњавамо обећања дата нашим суграђанима. Данас је уведена 3 аутобуска линија, која ће саобраћати на потесу Гроцка-Брестовик- Камендол-Пударци ( Илински крај)- Умчари-Дражањ-Шепшин-Младеновац.  До краја марта очекујем да ћемо отворити четврту линију на потезу Винча-Лештане-Раковица и викенд линија Винча-Лештане-Икеа. Са ове четири аутобуске линије уверен сам да ћемо успоставити стабилно саобраћање градског превоза, будући да ће ред вожње бити успотављен на сваких 35 минута- рекао је председник Симоновић.

Директор „Ласте“ Вељко Вукобратовић рекао је да је посебно задовољан што је за кратко време уведена трећа линија градског превоза и да су на тај начин задовољене потребе грађана општине Гроцка.