Наставак сарадње компаниjе UNIQA и ВСС

Ватерполо савез Србиjе увелико се припрема за Финални турнир Светске лиге коjи се од 18. до 23. jуна оржава на отвореном базену СЦ "Ташмаjдан". Србиjа и Београд профисали су се као врхунски организатори великих спортских манифестациjа, а по своj прилици завршница Светске лиге, коjа ће уjедно бити и квалификационо такмичење за пласман на Олимпиjске игре, биће jош jедан догађаj коjи ће говорити у прилог тоj тези.

 

Screen Shot 2019-06-07 at 5.48.51 PM.png 

 Челници српске куће ватерпола ништа не препуштаjу случаjу па jе са UNIQA осигурањем потписан нови двогодишњи уговор, коjим ће бити осигуран и завршни тунрир Светске лиге. Такође, после пет година успешне сарадње UNIQA ће закључно са Олимпиjским играма у Токиjу бити званично осигурање нашег ватерполо тима:

- Наjвећи ослонац у организациjи jедног врло захтевног такмичења као што jе Финални турнир Светске лиге jе управо UNIQA осигурање - каже Немања Мариjан, генерални секретар Ватерполо савеза Србиjе и додаjе:

- Ова компаниjа годинама уназад подржава и учествуjе у нашим догађаjима. Драгоцено jе што делимо исту визиjу и жељу да Ватерполо савез Србиjе и у будућности буде организатори великих догађаjа, а све са циљем додатне популаризациjе ватерпола. Недавно смо имали контролу представника ФИНА и они су веома задовољни оним што jе до сада урађено. Монтажне трибине постављаће се од 10. jуна, а и продаjа улазница иде веома добро. Зато ми преостаjе само да удуху нашег слогана позовем публику да дође На трибине за делфине - констатовао први оперативац ВСС.

 Директорка Сектора за маркетинг и корпоративне комуникацине УНИQА осигурања Соња Марић истакла jе велико задовољство чињеницом да ће ова комапниjа бити уз наш наjтрофеjниjи спорт и у наредне две године. 

- На предстоjећем Финалном турниру Светске лиге, коjи има изузетан такмичарски значаj, настоjаћемо да нашим ватерполистима, као и годинама уназад, осигурамо наjбољи ветар у леђа. Осим што ћемо се побринути за безбедност свих учесника, позваћемо публику да под слоганом Србиjа за делфине навиjауместо пред телевизорима своjе хероjе бодри уживо на Ташмаjдану. Уверени смо да ће им се ватерполисти, као и сваки пут до сад, одужити наjсjаjниjим одличjем и директним пласманом у Токио.

Наша репрезентациjа jе наjуспешниjа селекциjа у Светскоj лиги, jер jе чак 11 пута осваjала ово такмичење. Са припремама за све изазове коjи их очекуjу делфини су кренули 29. маjа а утиске jе сумирао селектор Деjан Савић:

- Наш циљ на финалном турниру Светске лиге jе jасан, а то jе осваjање првог места и пласман на Олимпиjске игре. Поjачали смо интезитет рада последњих дана. Тренирамо два пута дневно, а репрезентациjа ће бити комплетна од 12. jуна када ће нам се прикључити и играчи коjи учествуjу у завршници клупске Лиге шампиона. У понедељак путуjемо у Бечеj где ћемо одиграти приjатељску утакмицу са Француском, а већ у уторак нам долази селекциjа Аустралиjе са коjом ћемо имати четири тренинг меча - рекао jе Савић и истакао да у спорту као и у животу утакмице добиjа добар тим, а медаље се осваjаjу уз праву подршку:

- Морам да нагласим да компаниjа UNIQA за нас ниjе само спонзор, већ играч више и важан део екипе. Ватерполо репрезентациjа и репрезентативци, већ годинама уназад уздаjу се у подршку УНИQА осигурања, коjа jе за нас била одскочна даска за броjна одличjа коjе смо освоjили од почетка сарадње. Због тога ми jе посебно драго што остаjемо у истом саставу у сусрет наjважниjем такмичењу коjе нас очекуjе следеће године у Jапану.

Репрезентациjа Србиjе на завршном туниру Светске лиге играће у Б групи заjедно са Хрватском, Аустралиjом и Казахстаном, док ће се у А групи такмичити Шпаниjа, Мађарска, Jапан и Канада. После дуела по групама према систему такмичења играће се четвртфинале, само првопласирана екипа избориће визу за Jапан, а наградни фонд jе 350 хиљада долара. 

- Максимално смо посвећени припремама за Финални тунрир Светске лиге - поручуjе Милан Алексић и додаjе:

- Ове седмице су тренинзи прилично напорни, jер се доста ради на физичкоj спреми. Амбициjе су нам као и увек наjвише поготово jер играмо у Београду пред нашом публиком. Циљ нам jе прво место и то не криjемо. За то ће нам бити потребна и подршка са трибина, али не смуњам да ће навиjачи у храму ватерпола на Ташу направити сjаjну атмосферу,навео jе Алексић.

Улазнице за ватерполо спектакл на Ташу се налазе у продаjи и могу се купити на свим продаjним местима Ticket vison-a.

 

Tagovi

Komentari (0)