Народно позориште у Београду: САОПШТЕЊЕ

 

Narodno pozoriste_Beograd.jpg 

 

Поводом скорашњег извештавања појединих сензационалистичких и слабо информисаних а злонамерних медија, Народно позориште јавности упућује следеће

                                                               САОПШТЕЊЕ

Народно позориште у Правилнику о систематизацији радних места нема предвиђене позиције представника за медијеили порт-парола, тако да на тoм непостојећем местунема запослених.Свако представљање у јавности под том функцијам, није подржано од стране Позоришта.

Народно позориште је потписало годишњи уговор са магазином Глоб Интернационал о оглашавању и другим медијским активностима везаним за кућу, уз месечну надокнаду у висини од 20.000 динара. Овај двојезично штампани луксузно опремљени магазин, дистрибуира се по амбасадама и страним представништвима у Београду, као и у бизнис класи летова Ер Србије, a позитивно и афирмативно пише не само о активностима Народног позоришта него о култури уопште.Досадашња сарадња са овим часописом је текла на обострано задовољство, и уз изузетно повољне одјеке код читалаца.

Народно позориште не може и не сме да дискриминише потенцијалне спољне сараднике на основу њихових садашњих или давнихактивности из приватногживота, изузевако нису у супротности са законским прописима. Све остало спада у домен спиновања и медијске кампање, манипулације и борбе за већи тиражпреко туђих леђа, на шта смо већ дуже време, на жалост, навикли.

                                                                                                                Дејан Савић

                                                                                                                Управник

                                                                                                 Народно позориште у Београду

 

Tagovi

Komentari (0)