Наредба Градског штаба за ванредне ситуације

Градски штаб за ванредне ситуације Града Суботице је на 15. ванредној седници одржаној данас донео наредбу којом се налаже привредним субјектима који обављају угоститељску делатност да у угоститељским објектима као и ноћним клубовима на територији града Суботице ограниче радно време на период од 6 до 23 часа уз обавезну примену свих превентивних мера од утицаја на безбедност и здравље запослених и корисника услуга, а посебно оних који се односе на спречавање ширења заразне болести COVID-19 изазване вирусом SARS-CoV-2. Наредбу је потписао командант Штаба за ванредне ситуације, градоначелник Стеван Бакић.

 13704_1.jpg

Надзор над применама мера ове наредбе, која на снагу ступа одмах, вршиће Градска управа Града Суботице путем Секретаријата за инспекцијско-надзорне послове.

Наредба је донета на  основу члана 43. Закона о смањењу ризика од катастрофа и управљању ванредним ситуацијама („Сл. гласник Републике Србије“ бр. 87/18), а у вези са Наредбом о проглашењу епидемије заразне болести COVID-19 („Сл. гласник Републике Србије“ бр. 37/20).

 

Tagovi

Komentari (0)