НОВОГОДИШЊИ КОНЦЕРТИ У КЛУБУ АКАДЕМИЈЕ 28

 

 

У петак , 27. децембра 2019. године наступа Сања Стеванов.

IMG_44722-event.jpg

Кантауторка и пијанисткиња која на својим наступима изводи музику засновану претежно на соул, блуз и џез звуку. Сањин репертоар садржи прегршт хитова, које  својим гласом интерпретира на изванредан начин. Поред обраде нумера истакнутих извођача, који су утицали на њен музички стил и начин извођења, могу се чути и ауторске нумере базиране на поменутим жанровима. Уз евергрин хитове, звук клавира и њену јединствену боју гласа, добра атмосфера је загарантована!

 

У суботу, 28. децембра од 22ч публику Клуба А28 ће дочекати бенд „Реин Догс“.

RAIN DOGS.jpg

Бенд је настао 2003. године као трибјут бенд америчком кантаутору Том Вејтсу. Њихови наступи су често осмишљени као кабаретске минијатуре, у којима публика постаје активан учесник. Управо та интеракција са публиком их чини једним од најпопуларнијих трибјут бендова на овим просторима. „Реин Догс“ је група која броји преко 800 наступа, пунећи клубове од Загреба до Ниша. Основу бенда чине Ненад Васић (вокал), Бранко Станишић (клавир/клавијатуре), Александар Станковић (бас гитара/вокал), Небојша Чавић (гитара/вокал), Александар Вујошевић (бубњеви), Срђан Стаменковић (Саксофон/флаута) и Никола Крстић (клавијатура/усна хармоника/дромбуље).

 

29. децембра слушамо „Др.Тине и Асистенти“ i “Јуник”.

 1_1.jpg

На концерту у петак имаћете прилику да чујете композиције домаћих и претежно страних аутора рокенрола, блуза, фанк и соул музике, стваране седамдесетих, осамдесетих и деведесетих година прошлог века.

 

Клуб Академија 28 је део културне, уметничке и едукативне институције „Академија 28“.

Радујемо се дружењу у Клубу Академије 28 на нашим новогодишњим концерима 27, 28. и 29. децембра 2019. године од 22ч!

Tagovi

Komentari (0)