Настављена поправка локалних путева и улица на подручју општине Мали Зворник

Након поправке локалних путева у месним заједницама Доња Борина и Брасина, радови на санацији оштећених деоница изведени су у насељу Жарковићи у Радаљу. 

 putevi 01.jpg

Поправљене улице у поменутим селима обишао је заменик председника општине Милош Радојчић. 

„Поправка општинских путева и улица почела је пре око десет дана и биће изведена у свим месним заједницама на територији општине Мали Зворник“, каже председник општине Зоран Јевтић, наводећи да радове финансира локална самоуправа средствима из буџета општине. 

Према његовим речима, следећа улица предвиђена за поправку је Бучевска улица у Малом Зворнику, коју током радова намерава лично да обиђе. 

Јевтић је истакао да највише потребе за поправком путева има у селу Доња Трешница, где је више деоница оштећено, те да ће у свакој месној заједници поправка бити изведена према потребама и затеченом стању, које на терену претходно констатује саобраћајни инспектор. 

Он је навео да, док траје ванредно стање, због спречавања ширења вируса Корона, општина Мали Зворник радове на уређењу путева реализује у складу са наредбама Владе Републике Србије, уз примену прописаних заштитних мера. 

Љиљана Ристановић

putevi 02.jpg 

Tagovi

Komentari (0)