Народно позориште Ниш: Кеплер 452-Б

У оквиру сарадње нишког позоришта и Позоришта „Бора Станковић“ из Врања, у среду, 7.11.2018. године са почетком у 20 сати на Малој сцени, публика ће имати прилику да види представу „КЕПЛЕР 452-Б“ по тексту Тијане Грумић, а у режији Југа Ђорђевића.

 IMG_0001.jpg

 

Кеплер 452-Б, наслов је нове драме младе и већ запажене драматичарке Тијане Грумић. Реч је о интимној драми која се тиче односа у породици, али и у космосу, која се одвија у историјском тренутку када бива препознато ново небеско тело, али док нека људска тела, као и звездана, нестају – што се догађа када су неке звезде само људи – и обрнуто. Минуциозна игра са најдубљим осећањима која се могу гајити између најближих показује и зрелост младе ауторке, кадре да убедљиво прикаже и суочавање са болним тренуцима и покушаје да се они избегну.“ Бошко Милин, позоришни критичар, селектор 63, Стеријиног позорја.

У представи играју глумци врањског позоришта Јелена Филоповић, Радмила Ђорђевић, Ненад Недељковић и Бојан Јовановић.

Сви заинтересовани моћи ће ексклузивно сутра, у среду од 12 до 13 сати, испред Форум центра, у ограниченом броју да купе карту по цени од 250 динара. Цена улазиница на благајни позоришта је 500 динара.

 

 

Марија Петернел

Tagovi

Komentari (0)