Модификовани аутомобили све популарнији међу Старопазовчанима

У Србији је све више љубитеља модификованих аутомобила, који се у летњем периоду друже и такмиче по целој земљи а удружење "Спед хaнт тим" у Старој Пазови окупља тренутно 30 чланова.

Члан овог тима, Стево Вукић из Старе Пазове, каже да је волео аутомобиле још у детињству, као и сви његови другови, а његова велика љубав сада је мерцедес из 1964 године са којим се веома поноси. Вози га само у специјалним приликама и приказује на скуповима модификованих аутомобила и олдтимера.

 Modifikovani autoMobili.jpg

На аутомбилу који има 73 хиљаде пређених километара, сви делови на њему су оригинални, а да овај хоби није ни мало јефтин сведочи и чињеница да сада чека да му гуме стигну чак из Америке, док једна из 1964. године стоји у гепеку.

Лето је време када су љубитељи модификованих, уникатних и занимљивих аутомобила најактивнији, а све их је више и у старопазовачкој средини, сведичи Миљан Јовановић, председник Спеед хунт теам Стара Пазова.

Окупљања "тjунинг" и "стajлинг" ентузијаста одржавају се по целој Србији. Неки у мањим срединама представљају само дружење уз музику, док су други такмичарског духа, када се оцењују и унутрашњост и спољашњост аутомобила, тако да се свако од учесника труди да управо његов миљеник заблиста у најбољем светлу.

Tagovi

Komentari (0)