ММА: ТОДОРОВИЋ ЗА ШАМПИОНСКИ ПОJАС ПРОТИВ JАПАНЦА ПЕРЕИРЕ 

 2.jpg

 

Борба титана и борилачка ноћ за памћење по много чему! ММА спектакл у Новом Саду угостиће светске звезде мешовитих борилачких вештина коjе су спремне да публици у великоj хали СПЕНС представи све чари овог спорта и пружи представу за незаборав. „Serbian Battle Championship – SBC“ 19. пут организуjе наjбоља српска и регионална интернационална ММА организациjа 01. децембра 2018. са почетком у 19:30 часова.

У овом врхунском спектаклу борилачких вештина своjе наступе потврдила су наjвећа домаћа, регионална, европска и светска имена из ММА спорта. Многоброjни љубитељи наjбржег растућег спорта у свету ће имати прилику да у нашоj земљи уживаjу у мечевима како бораца из Србиjе, тако и из Jапана, Сjедињених Америчких Држава, Бразила, Филипина, Малезиjе, Ирана, Немачке, Хрватске, Босне и Херцеговине.

За домаћу публику jедна од наjзанимљивиjих борби биће свакако дуел за шампионски поjас  у средњоj категориjи. Душко Тодоровић,  jедини борац у Србиjи и региону коjи заслужуjе да се бори на престижном СБЦ шампионату за шампионски поjас у средњоj категориjи и наjбоље рангирани борац коjи се икада борио у Србиjи, снаге ће одмерити са прворангираним борцем у Jапану Мицхел “Демолидор” Переиром коjи jе актуелни СБЦ шампион у wелтер категориjи и коjи жели да у своjоj колекциjи има и СБЦ шампионски поjас у средњоj категориjи. Тодоровић jе до сада непоражен у своjоj про ММА кариjери. Има профи скор од 7 победа, без пораза! Велики потенциjал домаће ММА сцене, Београђанин и члан БJJ и ММА клуба “Секутор”. Носилац jе црног поjаса у Тае Кwон Доу и браон поjаса у бразилскоj џиjу-џици. Почасни jе спортиста и стипендиста под окриљем рвачког савеза Србиjе у дисциплини греплинг за 2018 годину!

Меч о коме ће се причати jе свакако судар младог Алеxа Лека коjи jе jедан од наjвећих потенциjала борилачке сцене у Бразилу, са готово беспрекорним професионалним скором од 19 победа и свега jедног пораза и непораженог борца из Новог Сада, коjи по трећи пут наступа на Сербиан Баттле Цхампионсхип-у, Славољуба “Миткета” Митића. Митке ће дати све од себе како би пред домаћом публиком, у свом граду, стигао до наjважниjег триjумфа у кариjери и четврте узастопне професионалне ММА победе, коjа га може лансирати у велике европске и светске организациjе.

У категориjи до 66 кг очекуjе нас врхунски двобоj наjвишег светског ранга. На СБЦ-у 19  по први пут ће наступити jедан борац са Филипина – бескомпромисни млади ратник, Пепито Масангкаy Jр. Борац ове острвске земље са ММА скором од 23-1 (иако му се све победе не вреднуjу технички као профи борбе будући да на Филипинима практикуjу друге стандарде), прећи ће веома дуг пут како би ушао у СБЦ борилисте у покушаjу да оствари победу над изузетно опасним противником из Бразила, и тиме оствари своj сан и постане наjбољи, Маннy Пацqуао ММА спорта, jер као и велики боксерски шампион, долази из земље и услова где jе успех у спорту jедини излаз! Очекуjе га jедан од наjкомплетниjих светских ММА бораца, искусни борац из чувеног Астра Фигхт Теам-а, Луис Рафаел „Jапа“, понос Бразила и професионалац са jедним од наjбољих светских и готово савршеним професионалним ММА скором од 32 победе (24 прекида у првоj рунди) и само jедним поразом. Луис jе борац коjи чак и у Бразилу не може да нађе меч, и сигурно jе наjбољи борац коjи jе икада наступао у нашоj земљи и коjи долази у Србиjу у походу на нови шампионски поjас.

Будите део историjског Сербиан Баттле Цхампионсхип 19 ММА догађаjа 01. децембра у Новом Саду, спортске манифестациjе светског нивоа, невиђене на овим просторима!

 

Tagovi

Komentari (0)