ММА: ММА СПЕКТАКЛ У НОВОМ САДУ

 MMA2.jpg

Светске звезде мешовитих борилачких вештина (ММА) полако пристижу у „Српску Атину“! Остало jе jош осам дана до ”Сербиан Баттле Цхампионсхип – СБЦ”, борилачког догађаjа у мешовитим борилачким спортовима, коjи по 19. пут организуjе наjбоља српска и регионална интернационална ММА организациjа 01. децембра 2018. у Новом Саду, у Великоj хали СПЕНС-а са почетком у 19.30 часова.

Као и у претходних осамнаест, и у овом врхунском спектаклу своjе наступе потврдила су наjвећа домаћа, регионална, европска и светска имена из ММА спорта. Многоброjни љубитељи наjбржег растућег спорта у свету ће имати прилику да у нашоj земљи уживаjу у мечевима како бораца из Србиjе, тако и из Jапана, Сjедињених Америчких Држава, Бразила, Филипина, Малезиjе, Ирана, Немачке, Хрватске, Босне и Херцеговине.

Посебно треба издвоjити врхунску борбу коjа ће сигурно пружити прави ватромет у СБЦ хексагону, велики српско-бразилски дуел наjвише светске класе у коме ће се борити Дамир “Дадо” Михаjловић вс  Jхоннy “Ленхадор” Царлос!

Дамир “Дадо” Михаjловић jе свима познато име када jе домаћа и европска ММА сцена у питању, jедан од првих српских бораца признатих на међународноj ММА сцени, и jедан од наjбоље рангираних велтераша на Балкану. Маjстор Лута Ливре спорта и бивши СБЦ шампион спреман jе на повратак у борилиште након више од годину дана и као и увек бескомпромисну борбу и рат у кавезу! Дадо се за ову борбу спремао у Бразилу, у чувеном Астра Фигхт Теам-у.

На другоj страни СБЦ хексагона стаjаће Jхоннy “Ленхадор” Царлос, пратиоцима СБЦ манифестациjа познат по експлозивном и доминантном наступу на СБЦ-у 18 када jе нокаутом победио Немању “Следгехаммер” Ковача. Царлос jе у Бразилу познат као неустрашиви ратник, и власник неколико шампионских поjасева, долази из изузетно цењеног Мастер Комбат тима коjи води реномирани Геан до Вале, чиjи тим обилуjе храбрим и jаким борцима, неустрашивим “браwлерима” коjи константно у борби иду напред и даjу све од себе како би атрактивно завршили борбу.

Организатори су за публику у Новом Саду, нашоj земљи и региону 01. децембра припремили заиста jош jедан врхунски меч наjвишег светског реномеа – нови тешкашки дуел коjи ће на себе преузети тежину борбе за поjас шампиона Сербиан Баттле Цхампионсхип организациjе у тешкоj категориjи! Публика у Великоj хали новосадаког СПЕНСа имаће прилику да гледа праву легенду ММА спорта коjа нам долази из Jапана, Сатосхи-jа исхи-jа у борби против jедног од наjискусниjих америчких ММА бораца Тонy-jа “Крyптоните” Лопеза!

Сатосхи jе jедан од наjуспешниjих џудиста из Jапана, и између осталог, поред осваjања златних одличjа у своjоj земљи и светским турнирима, осваjач jе наjсjаjниjе Олимпиjске  медаље у jапанском националном спорту! У Новом Саду на Сербиан Баттле Цхампионсхипу 19, оваj наjбољи jапански професионални ММА борац покушаће да стигне до осамнаесте професионалне победе у кариjери и шампионског СБЦ поjаса.

Амерички професионалац Тонy “Крyптоните” Лопез у кариjери одрадио чак 91 борбу. Ни Лопез не заостаjе много за Исхиjем када jе реч о конкуренциjи коjу jе током богате кариjере имао прилику да сусретне у рингу/ кавезу – Константин Глухов, Jое Доерксен, Jеремy Хорн, Jефф Монсон, Хоустон Алеxандер, Илир Латифи, Алеxеy Олеиник, а у Србиjу долази како би се домогао новог шампионског поjаса и импресивне 62. професионалне победе. Дакле, заиста имамо прилику да гледамо велика светска имена коjа ће након наjвећих светских позорница закорачити и у СБЦ арену у борби за поjас СБЦ шампиона у тешкоj категориjи.

 

СБЦ 19 – Комплетан списак борби

Дамир “Дадо” Михаjловиц (СРБИJА) вс Jхоннy “Ленхадор” Царлос (БРАЗИЛ) СУПЕР ФИГХТ, Цатцхwеигхт

Немања “Следгехаммер” Ковач (СРБИJА) вс Jацксон “Тортора” Лоуреиро (БРАЗИЛ) Титле Фигхт

Огњен “Мастер” Салатић (СРБИJА) вс Цлеверсон “Царрилхо” Силва (БРАЗИЛ)

Марко Петковић (СРБИJА) вс Хатеф Моеил (НЕМАЧКА / ИРАН)

Душан Салкановић (СРБИJА) вс Wерллесон “Зицо/Галинхо” Мартинс Рибеиро (БРАЗИЛ)

Алиjа Туцак (БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА) вс Анђелко Китић (ХРВАТСКА)

Душко Тодоровић (СРБИJА) вс Мицхел “Демолидор” Переира (БРАЗИЛ) Титле фигхт

Сатосхи Исхи (JАПАН) вс Тонy Лопез (СJЕДИЊЕНЕ АМЕРИЧКЕ ДРЖАВЕ) Титле Фигхт

Пепито “ДУ30” Масангкаy (ФИЛИПИНИ) вс Луис Рафаел “Jапа” Лаурентино (БРАЗИЛ)

Славољуб “Митке” Митић (СРБИJА)  вс Алеx “Леко” да Силва (БРАЗИЛ)

Небоjша Мршић (СРБИJА) вс Мухаммад Схуqрие (МАЛЕЗИJА)

Wиллиан Хоффманн (БРАЗИЛ) вс Угур Озкаплан (НЕМАЧКА / ТУРСКА)

 

Tagovi

MMA

Komentari (0)