МЛАДИ СМУЂАРОШИ ГЕНЕРАЛНО ДРУГИ ПОСЛЕ ТРЕЋЕГ КОЛА

По прелепом и сунчаном дану, 12 окотобра одржано је треће коло кадетске лиге у дисциплини пловак на језеру "Делиблато".
Екипа ОСР"СМУЂ", наступла је у мешовитом саставу од две девојчице и једног дечака.

received_2500965066849223.jpeg

У сектору А на позицији 4 пецала је Миа Шарановић, у сетору Б на позицији 10 пецао је Никола Млосављевић и у сектору Ц пецала је Анђела Радосављевић на позицији 15. Сам почетак такмичења није обећавао али како је време пролазило риба је била активнија тако да се у другом и трећем сату добро пецало.Такмичари који су имали адекватан прибор што се односи на дужину штапова и они који су приметили промену положаја рибе  на одређеној дубини и у складу стим мењали тактику имали су и резултат.


Доминантна риба на већини позиција био је цверглан који данас на стази добио ново име "ЈАО,ЈАО" због убадања приликом откачињања рибе. Поред цверглана пецала се  деверика и крупатица.

received_414940965834187.jpeg

Екипа ОСР"СМУЂ" освојила је треће место а Никола Милисављевић друго појединачно и сребрну медаљу. Тренутна ситуација не табели пред последње коло је веома занимљива, наш заостатак са друге позиције за провом водећом екипом је један поен тако да ће шампион бити одлучен у последњем колу на Марковачком језеру.

 received_717836428733051.jpeg

Иза такмичара стајали су искусни тренери и такмичари Милан Станковић, Лепомир Ђорђевић, Никола Шарановић, Марија и Сале Лукић, који су својим знањем и саветима допринели да ова млада екипа тј.намјлађа направи овакав резултат и уђе у борбу за првака кадетске лиге. Похвала  за организатореа и домаћине који су омогућили да све протекне у најбољем реду. Захваљујемо се управи клуба која је  дала безрезервну подршку нашим најмлађим такмичарима који су својим радом, упорношћу, знањем и залагањем добили прилику да се боре за титулу.

Председник ОСР 'Смуђ'

С.Радосављевић

Tagovi

Komentari (0)