Мировић и Радиновић обишли реконструисану раскрсницу у Старој Пазови и радове на спортској хали у Старим Бановцима

Игор Мировић, председник покрајинске владе АП Војводине и Ђорђе Радиновић, председник општине Стара Пазова, обишли су данас реконструисану раскрсницу у улици Краља Петра Првог у Старој Пазови, као и радове на изградњи спортске хале "Баир" у Старим Бановцима.

У њиховој пратњи био је Недељко Ковачевић, директор Управе за капитална улагања, преко које се радови суфинансирају, затим покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез као и покрајински секретар за енергетику, грађевинарство и саобраћај Ненад Грбић. Овом приликом покрајински премијер је истакао добру сарадњу са општином Стара Пазова, као и радовима у њеним развојем.

 Mirovic i Radinovic.jpg

Спортска хала у Старим Бановцима је објекат од 3000 квадрата, намењен за све спортове. Вредност прве фазе радова која је завршена износи 90 милина динара а ускоро се очекује наставак друге фазе, која ће износити око 100 милиона динара а која би требало да буде завршена половином следеће године, рекао је Мировић. Све планиране инвестиције од 2016. до 2018. године су релизоване и нагласио да је задовољан сарадњом са општином Стара Пазова, јер су заједнички урађене многе инвестиције важне за развој општине – од улагања у комуналну инфраструктуру, до школства, и да се у свим областима види напредак.

Председник Општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић се захвалио председнику Мировићу и покрајинској влади, која је у овом мандату издвојила велика средстава за општину Стара Пазова, а спорстка хала у Старим Бановцима само је један од значајних пројеката, који се заједнички реализују. "Стара Пазова је пример како су сви пројекти заједнички раализовани, и пример добре сарадње са покрајинском, али и републичком владом, министарствима, у циљу развоја и просперитета ове средине", рекао је Радиновић.

Tagovi

Komentari (0)