“МАЛЕ СИРЕНЕ” ЗА ВИКЕНД НА “25. МАJУ” 

 

У суботу и недељу, ,10. и 11. новембра 2018, на базену СЦ “Милан Гале Му[катировић” биће одржан SYNCHRO OPEN STARI GRAD-***LEG 3 of LEN synchro cup***.

NEB6391.jpg

 

Програм почиње у суботу од 8 ч уjутру, а свечано отварање одржаће се истог дана у 16 ч. Овогодишње такмичење одржава се у организациjи Европске пливачке федетрациjе ЛЕН и КУСП “25. маj” уз подршку Савеза за синхроно пливање Србиjе И Савеза за синхроно пливање Београда, а под покровитељством Градског секретериjата за спорт и омладину.

Град Београд-Секретариjат за спорт и омладину, допринео jе у значаjноj мери реализациjи нашег програма обезбеђивањем неопходних средстава за њихово финансирање. Учесници су: репрезентациjа Србиjе, НСА (Бугарска), Бањица, Делфин, 11. април, Нови Београд, Медвешћак (Хрватска), Ниш, Сирене, Спин, Ташмаjдан, ТЕНТ, Врачар и домаћин КУСП 25.маj. Задовољство нам jе и част да jе Европска пливачка федерациjа ЛЕН уврстила наше такмичење као jедну од “нога” овогодишњег купа. Такмичење се одржава у кадетскоj, jуниорскоj и сениорскоj категориjи у техничким и слободним саставима.

 

Поред домаћих признатих судиjа правду на такмичењу ће делити делегати и судиjе из Финске, Италиjе, Грчке, Бугарске и Хрватске. Улаз jе бесплатан те Вас позивамо све заинтересоване да дођу и гледаjу оваj догађаj на базену.

 

Tagovi

Komentari (0)