Локални одборници заседали по 41. пут 

Седница СО Стара Пазова на чиjем дневном реду jе било 27 тачака одржана jе данас у великоj сали Беле зграде у Староj Пазови. 

 Odbornici SO Stara Pazova.jpg

На слици: Одборници СО Стара Пазова


Већином гласова локалних одборника СО Стара Пазова усвоjене су све тачке дневног реда међу коjима и Одлука о завршном буџету за 2018. годину, затим измене Кадровског плана органа општине за текућу годину и Извештаj Општинског правобранилаштва за претходну годину. Поред тога, усвоjени су ребаланси финансиjских планова 6 jавних предузећа међу коjима су старопазовачки Центар за социjални рад, Центар за културу, Народна библиотека, Туристичка организациjа и оба вртића. 

Наjвећи броj тачака дневног реда односио се на усвоjене ребалансе свих месних заjедница што jе изазвало пажњу одборника из опозиционих странака коjи су се осврнули на начин трошења новца у касама месних заjедница. 

У наредном периоду биће спроведен jавни конкурс за избор директора старопазовачког JКП „Топлана“, а одборници су дали сагласност и на измене и допуне Одлуке о утврђивању назива улица у скоро свим насељеним местима општине, као и на информациjе о пролећноj сетви.

С.Станковић

 

Tagovi

Komentari (0)