Локална самоуправа финансира рад Саветовалишта за брак и породицу у Центру за социjални рад

Саветовање и психотерапиjа за поjединца, брачни пар, родитеље и децу или читаву породицу и социо – едукативни рад са групама поjединаца, будућих и садашњих супружника и родитеља и адолесцената основни jе задатак рада Саветовалишта за брак и породицу коjе бесплатно функционише при старопазовачком Центру за социjални рад. 

 Centar za socijalni rad.jpg

На слици: ЦСР Стара ПазоваВише од десет хиљада сада већ бивших парнера ставило jе током прошле године тачку на своj брак, а само током прва два месеца ове разведено jе скоро 2.000 бракова. Они ће неретко рећи “боље добар развод, него лош брак“. 

У старопазовачком Центру за социjални рад потпуно бесплатно скоро три децениjе ради Саветовалиште за брак и породицу с циљем да се унапреди ментално здравље и квалитет живота. У просеку годишње оваj вид подршке искористи око 70 породица.

Корисница услуга два пута недељно добиjаjу подршку и усмерење како да се успешно именуjу и реше људске бриге и патња и како да се створи више онога што сви желимо у свом животу: благостање, здрави односи и повећана продуктивност на раду. Услугу са 2,5 милиона динара финансира општина Стара Пазова.

На слици: ЦСР Стара Пазова

Tagovi

Komentari (0)