Late Night Classic у Савамали

У улози ди-џеjа Jелена Милашиновић, портпарол Филхармониjе

 DJ Jelena Milasinovic.jpg

Београдска филхармониjа jе током ове сезоне извела класику ван концертне дворане, и то право на клупску сцену у срце Савамале, уз Late Night Classic afterpartije. Последњи у низу заказан jе за петак, 24. маj, а у улози ди-џеjа jе поново портпарол Jелена Милашиновић коjа ће пуштати своjу плеj листу искључиво класичне музике у клубу “Таман” (Карађорђева 44).

Након филхармониjског концерта на Коларцу заjедно са шефом-диригентом Габриjелом Фелцом, портпаролка ће стати за ди-џеj пулт и клаберима приредити своjеврсни “бест оф” класичне музике за ђускање коjа се пуштала у “Таману” током филахрмониjске - клупске сезоне.

На претходним Late Night Classic događajima, директор Иван Тасовац и виолинисткиња Jелена Димитриjевић приказали су своjе ди-џеj умеће и доказали да се уз класику може плесати и провести као у диско клубу, а виолончелисткиња Маjа Богдановић jе поред ди-џеjисања приредила и незаборавну живу свирку. 

Последњи Late Night Classic и затварање филхармониjске клупске сезоне, идеалан jе за оне коjи се jош увек “плаше” концертне дворане, као и за љубитеље коjима класике никад ниjе довољно.

 

 

 

Jелена Милашиновић

 

Tagovi

Komentari (0)